Nyt Foredrag
d. 3. Maj 2012




Forårets komme



Budskaber fra Mesteren Mahatma Kuthumi Lah Singh, kendt som ”The Gentle Brother”, Frans Assisi og Peter Pan. Kuthumi vil gerne viderebringe sin store kærlighed til naturen og de store gaver naturen kan give os, om blot vi åbner os op og tør tage imod. Forårets vidunderlige verden er en fryd af ekstase, energiløft og helbredelse af vores tilstand - om det er fysisk, psykisk, mentalt eller åndeligt. Naturen bør vi tage ind i vores hverdag, om det er i den vilde natur eller den natur vi skaber i vores have, landskaber, parker eller i vores hjem. Naturen ønsker at samarbejde, vi skal blot åbne os og gå ind i nuets samhørighed. Gå ind i dit indre og kommuniker med naturens æteriske verden og bliv salig.
 
Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.


Praktiske oplysninger 


Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
 
Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobil.nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dkfår du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.
Foredragsfil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk
 


Læs om de tidligere foredrag

Hver gang der afholdes foredrag, bliver der lagt information om foredraget op på www.debbiechristensen.dk, så man kan læse om kommende og foregående foredrag.

Hent tidligere foredrag på Mp3

Foregående foredrag kan hentes som lydfil på siden Download Foredrag.























Copyright © 2012 Debbie ApS Alle rettigheder forbeholdt.