Budskaber fra ærkeengel Ametyst på 7. stråle, der står for frihed, indfrielse, transformation og manifestation.

Nyt Foredrag d. 7. April 2016

Archangel Amethyst
Budskaber fra ærkeengel Ametyst på 7. stråle, der står for frihed, indfrielse, transformation og manifestation. Hun vil fortælle om ametystens healende egenskaber. Om ametysten der igennem den violette flamme står for den frigørelse, der sker ekstra kraftigt i øjeblikket. Ærkeengel Ametyst samarbejder blandt andet med ærkeenglene Safir på 1. stråle, Smaragd på 5. stråle og Krystal på 1. til 12. stråle. De vil hver fortælle om deres healende egenskaber.

Til sidst kommer den inviterede gæst Mesteren Lady Venus, som vil fortælle om planeten Venus, hvorledes livet er der og om de healende grotter, hvor vi bliver healet om natten, når vi sover og imellem vores liv. Der er ligeledes store uddannelsessteder i krystallernes healende egenskaber, alkymi og transformation, uselvisk kærlighed og integration i tillid og mod til den nye tids skabelse.

Efter foredraget afsluttes der med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.
Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
 
Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.
Tryk her for at høre tidligere foredrag på lydfil/mp3

For oplysninger om energier eller andre forandringer som kan påvirke os i vores hverdag, kan man gå ind på min Facebook side, som bliver opdateret jævnligt.

Like
Forward to Friend
+1
Share
Tweet
Copyright © 2016 Debbie ApS, Alle rettigheder forbeholdt.
  Frameld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger                                                                  Arufu.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp