Bliv cykelklar til skolestart:
Tilmeld din klasse inden sommerferien

30.000 elever fra hele landet er allerede tilmeldt og klar til at cykle med i Danmarks sjoveste skolecykeldyst, der ruller ud på de danske skoleveje den 5.-18. september. 

Din klasse kan også sagtens nå at være med. Tilmeld jer på linket nedenfor, og så ligger materialerne klar i din indbakke, når du vender tilbage efter en velfortjent sommerferie
TILMELD DIN KLASSE ALLE BØRN CYKLER 2022

Nyt til udskolingen:
Sæt dine elevers cykelvaner til debat 

Unges cykling er i frit fald. Det vil gerne lave om på! Så i år præsenterer vi en ny skræddersyet indsats til udskolingen. Med et sæt sjove konkurrencer og et helt nyt debatforløb til dansk sætter vi unges cykelvaner til debat og styrker de store elevers bevidsthed om cyklens mange fordele. Indsatsen består af tre forskellige elementer, som I frit kan vælge til og fra, som I har lyst. 

Læs mere og tilmeld din egen udskolingsklasse på alleboerncykler.dk/udskolingen.
Send tippet videre til din kollega i udskolingen.

Vind seje mountainbikes og meget mere

Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2022 er en spritny mountainbike, der er sponsoreret af HF Christiansen. Alle elever og læreren i vinderklassen kan dermed se frem til at flyve afsted på både cykel- og skovstier på en toplækker Principia mountainbike. Men der er masser af andre præmier på spil.  
SE ALLE PRÆMIERNE HER
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og