Ser du ikke denne email korrekt? For at se den i din browser klik her.
Klik her hvis du ikke ser mailen

Power-pakken, hvis du spørger mig

 


Forleden spurgte min teenagesøn, hvornår jeg egentlig mærkede, at det tyndede ud med ungdommen. Min ungdom.
 
Hold op, det var sjovt.
 
Uden at være ung-med-de-unge-typen svarede jeg storgrinende, at jeg skam stadig følte mig fit for life.
 
Come on, sagde han. Du må da ha’ mærket, at det begyndte at tynde ud i.. eksempelvis invitationerne eller, at bylivet blev mindre interessant. Et eller andet?
 
Måske. Jeg ved det ikke. Er i hvert fald bare heldig at have børn, der hver dag – ufrivilligt – får mig til at grine. Dét med at se og mærke livet tæt på via andres øjne, er for mig stort.  
 
Nå. Men tilbage til når og hvis noget tynder ud. Som eksempelvis huden. I forhold til dens fylde, fasthed og finhed, så er der et power-par, som gør det særlig godt. Ét hårdtarbejdende sæt med papirerne i orden, og som også evner at gøre det komfortabelt først ved at eksfoliere og derefter fylde fugtdepoterne op, så huden bliver friskere og en anelse fyldigere. Crememesteren herunder er fra Italien, som er Comfortzones hjemmebane – og ja, jeg er vild med deres evne til at fravælge silikone (tak) og serummæssigt bl.a. gå bananas i hyaluronsyre, squalane og E-vitamin. Og når det gælder frugtsyre-peelingen, så sker den i selskab med beroligende niacinamid (B3).
 
Hurra.
Vil du prøve?
 
Hvis ja, så har mit gode forlag sammen med Comfort Zone lavet den særligste kærlige deal, nogen kan tænke sig. Alene for dig som Beautyspace-abonnent, tilgængelig det næste døgn eller så længe lager haves. Du får:
  • FULL SIZE Hydramemory serum fra Comfortzone, 30 ml, 450 kr.
  • FULL SIZE Peel Pads box med peelende, portionsanrettede frugtsyre-sheets (glykol) og niacinamid, 14 behandlinger, 325 kr.
  • GAVEÆSKE med tre (vildt) generøse 15-ml størrelser på Hydramemory Serum og Hydramemory Creme og Renight Creme til en værdi af 195 kr.
  • BEAUTY OVERRASKELSE...som hører blandt mine favoritter.
  • ONE SIZE skønheds-bestsellerbogen ’Superhud’, 250 kr.
I alt 1200 kr. plus det løse og minus Beautyspace-rabatten som får prisen – hvis du allerede har bogen – til at lande på 449 kr. inkl. moms plus forsendelse 50 kr. JA TAK

Beautyboxen med bog 649 kr. inkl. moms plus forsendelse 50 kr. JA TAK
 

Kærlig hilsen Anette
#book’nbeautyboxen

NB: Levering 4-6 arbejdsdage. Når din betaling er gået igennem/trukket, er din beautybox på vej til dig. Skriv til open-mind@dk, hvis der er problemer med Paypal. Når det gælder eksfoliering, så kan du køre et kurforløb med hver anden aften i en måned. Alternativt 1-2 gange om ugen. Skal ikke skylles af, bare følges op med serum/ansigtscreme. Bedst til aftenbrug (og husk SPF i dagtimerne)

___________________________________________________________________________

Du modtager denne mail fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrev på Beautyspace.dk

Unsubscribe <<Email-adresse>> from this list.

Copyright (C) 2017 Beautyspace All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile