Belangrijk nieuws van Juttersgeluk - oktober 2016
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste <<First Name>>, 

De herfst begint voor ons met mooie berichten die we graag met jullie willen delen. We zijn trots op het nieuws over de Expeditie (de voorbereidingen voor 2017 zijn alweer in volle gang!) en graag vragen we aandacht voor onze crowdfunding campagne op voorjebuurt.nl, voor een hoognodige juttersbus.

Samenwerking met VNG en KIMO voor Expeditie Juttersgeluk 2017

Tijdens het internationale congres van KIMO op 9 oktober jl. zetten Jan van Zanen (voorzitter VNG), Robert te Beest (voorzitter KIMO Nederland/België) en Suzanne Klaassen (initiatiefneemster Stichting Juttersgeluk) hun handtekening op het affiche. Hiermee bekrachtigden zij de samenwerking om alle Nederlandse kustgemeenten en de lokale zorginstellingen enthousiast te maken voor deelname aan Expeditie Juttersgeluk 2017.
 


Think globally, act locally
De derde editie van Expeditie Juttersgeluk gaat op 1 april 2017 van start. Het is de bedoeling dat alle gemeenten langs de hele Nederlandse kust meedoen - een doel dat door deze samenwerking een stuk dichterbij is gekomen. Wij zijn er erg blij mee. Zo kan iedereen actief bijdragen aan het verminderen van de plastic soep. Volgens VNG-voorzitter Jan van Zanen is het project een goed voorbeeld van een lokale invulling van de Global Goals voor duurzame ontwikkeling.
Lees het persbericht over deze samenwerking op onze site >
Direct aanmelden (als gemeente of zorginstelling)? Dat kan hier >

Crowdfunding voor een Juttersbus

Juttersgeluk groeit, en daarom zijn we toe aan een eigen Juttersbus.
De online campagne (bekijk hier >) is vorige week gestart. Via crowdfunding (publieksfinanciering) hopen we genoeg geld voor een Juttersbus bij elkaar te brengen. Pas als we ons streefbedrag halen (voor 30 november!), krijgen wij het geld overgemaakt.

Bekijk ons filmpje en lees er alles over op Voorjebuurt.nl. Doe je mee?

Alvast heel veel dank!

Ja, ik wil ook bijdragen >
Geluk delen is geluk vermenigvuldigen
Denk je dat de crowdfunding campagne of het nieuws over de Expeditie interessant is voor iemand anders? Stuur dit bericht gerust door. Of deel het nieuws via social media. Daar worden wij gelukkig van!
 
Met juttersgroet!
ook namens de jutters van Juttersgeluk,
Suzanne Klaassen
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2016 Stichting Juttersgeluk, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp