Ondernemersvereniging Groot Vettenoord
Bekijk dit bericht in uw browser
Nieuwsbrief Juli 2022

Beste Ondernemer,
 
De vakantieperiode is aangebroken en we hopen dat jullie genieten, genoten hebben of nog mogen gaan genieten van de welverdiende vakantie.
 
Toch nog wel vanuit het bestuur een update, omdat er mooie dingen staan te gebeuren en er een mooi bedrag is gedoneerd aan onze vereniging.
 
Donatie
Op vrijdag 10 juni 2022 was er een feestelijke afscheidsborrel van Fontijne Beheer B.V. op het terrein van Fontijne Holland. Na 112 jaar is het einde daar van het mooie familiebedrijf Fontijne en daarmee ook voor de bedrijfspanden op het terrein.Link naar de foto's van die dag: https://myalbum.com/album/Bgj2i6qnbPt4fY
 
De bedrijfspanden zijn verkocht aan de gebroeders Van Adrighem en zij zullen er nieuwe en bestaande bedrijven gaan huisvesten. Er zullen aan de Industrieweg 21 dus nieuwe tijden aan gaan breken.
 
Wij als bestuur vinden het jammer dat zo’n mooie naam en bedrijf weg gaat van het terrein en daarom hebben we besloten om, met het opknappen van de groenstrook, een blijvende herinnering te maken aan het tijdperk Fontijne ter hoogte van de Industrieweg 21.
Hoe we dit gaan invullen, zullen we nog in overleg met de Gemeente en een Hovenier opmaken, maar dat er iets zal komen, gemaakt uit velgen staat vast.
 
Het idee om de Industrieweg te gaan aanpakken, is dusdanig goed bevallen bij de familie Fontijne dat zij aan ons een bedrag van €21.000,- hebben gedoneerd. Dit bedrag gaan wij volledig gebruiken voor het realiseren van een mooi stuk in de Groenzoom.


 
Groenzoom Industrieweg e.o.
Na de vakantieperiode willen we actief gaan worden om de groenzoom aan te pakken en er hopelijk dit jaar nog een mooi en aantrekkelijk stuk groen van gaan maken.
 
Dit met veel biodiversiteit, looppaden en zitplekken om bij te komen van de hectiek. Maar vooral ook bedoelt om de uitstraling van ons bedrijventerrein te verbeteren, daarbij willen we ook gaan kijken om meer groen op het bedrijventerrein zelf aan te gaan brengen op stukken waar dit kan. Het onderhoud van het groen zullen we in overleg met de Gemeente gaan bepalen en uit besteden.
 
Meld (anoniem) een vermoeden
Vanuit de Gemeente Vlaardingen en het IKV is er een folder, helaas niet digitaal, gemaakt voor het melden van een vermoeden bij ondermijning.
Er is een mogelijkheid om een app te downloaden waarmee je eventuele ondermijning of een vermoeden/ signalen van ondermijning volledig anoniem kan melden bij de Gemeente Vlaardingen.
 
De Gemeente ontvangt deze melding en kan dan samen met andere partners aan de lag gaan met deze melding. Met de melding wordt zeer vertrouwelijk om gegaan.
 
Hieronder foto’s van de folders, maar deze zijn ook aan te vragen bij het IKV of de Gemeente.

    

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact met ons opnemen d.m.v. het contactformulier op de website.
 
Namens het bestuur,
Alex Hoogendijk
Christian Gaasbeek
Martin Eigenraam
Ronald van de Merwe

Ben Smit, Parkmanager / Secretaris
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
© 2022 OGV | Ondernemersvereniging Groot Vettenoord

uitschrijven van mailinglijst  |  update uw instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp